tag:blogger.com,1999:blog-7700201719860265341.post8660063799845888078..comments2024-03-25T18:49:25.008+01:00Comments on Moja Kawiarenka - Alpenstrudel. <br>Gazeta wytrawnego smakosza!: Pstrąg z patelni z selerem naciowym i kaparamiMoja Kawiarenkahttp://www.blogger.com/profile/17591613164615499309noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7700201719860265341.post-17930672816954977232021-02-06T12:49:22.080+01:002021-02-06T12:49:22.080+01:00Koniecznie, to bardzo dobre rozwiązanie. Na pewno ...Koniecznie, to bardzo dobre rozwiązanie. Na pewno się tam świetnie wkomponujesz i szybko zyskasz grono followersów. Wg mnie łatwiej zdobyć obserwatorów na Ig niż na blogu, no i szkoda, by takie świetne fotki i cenne treści nie poszły w świat. Zatem powodzenia i czekam na instagramowe namiary.ub.ghttps://www.blogger.com/profile/16654284018991521360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7700201719860265341.post-13419660390796321582021-02-06T10:49:56.317+01:002021-02-06T10:49:56.317+01:00Dziękuję za podpowiedź. Trafiłaś w dziesiątkę bo d...Dziękuję za podpowiedź. Trafiłaś w dziesiątkę bo dużo o tym instagramie myślę. Może przy pomocy syna uruchomię tą wersję od maca?Moja Kawiarenkahttps://www.blogger.com/profile/17591613164615499309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7700201719860265341.post-20631222965353062942021-02-05T16:19:00.703+01:002021-02-05T16:19:00.703+01:00Z tego, co zauważyłam, to autorzy blogów kulinarny...Z tego, co zauważyłam, to autorzy blogów kulinarnych funkcjonują teraz głównie na instagramie Tam zamieszczają zazwyczaj zdjęcie potrawy, a po przepis zapraszają na blog. Niektórzy funkcjonują juz tylko na instagramie - od razu podają tam przepis.<br />Instagram wymaga pobrania aplikacji na smartfon, a obsługa jest w zasadzie intuicyjna. A na potwierdzenie słów dodam, że jestem emerytką, która sobie poradziła z obsługą bez problemu. ub.ghttps://www.blogger.com/profile/16654284018991521360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7700201719860265341.post-78627543178680712072021-01-29T11:11:14.927+01:002021-01-29T11:11:14.927+01:00Dziękuję za wskazówkę. Moja "ignorancja"...Dziękuję za wskazówkę. Moja "ignorancja" niestety sięga tak daleko, że nie wiem co to jest ów instagram?Moja Kawiarenkahttps://www.blogger.com/profile/17591613164615499309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7700201719860265341.post-90816648504071204472021-01-27T19:51:35.383+01:002021-01-27T19:51:35.383+01:00Zgadza się. Blogowy boom powoli przygasa, niestety...Zgadza się. Blogowy boom powoli przygasa, niestety. Proszę pomyśleć o instagramie.ub.ghttps://www.blogger.com/profile/16654284018991521360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7700201719860265341.post-42242325073078762492021-01-27T16:36:04.223+01:002021-01-27T16:36:04.223+01:00PS.Dziękuję za polecanie bloga. Wbrew pozorom jest...PS.Dziękuję za polecanie bloga. Wbrew pozorom jest to bardzo potrzebne bo liczba kliknięć stale maleje :-(Moja Kawiarenkahttps://www.blogger.com/profile/17591613164615499309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7700201719860265341.post-65641164321167304812021-01-27T16:18:22.742+01:002021-01-27T16:18:22.742+01:00Jeszcze raz podobna ocena i chyba zacznę się czerw...Jeszcze raz podobna ocena i chyba zacznę się czerwienić z zażenowania. Miło się czyta ale ja nie jestem żadnym zawodowcem. Owszem planowałem otworzyć własną małą restauracyjkę. Miało być tylko kilka dań w karcie ale za to ho ho. Na szczęście zabrakło najpierw kasy a później zdrowia. Jak popatrzę jak dziś cierpią właściciele małych i dużych restauracji to oddycham z ulgą, że mnie to nie dotyczy. <br />Gotuję dla przyjemności. Dużo na ten temat czytam i śledzę programy kulinarne w TV. W miarę możliwości zwieram znajomość z prawdziwymi mistrzami kuchni i tam uczę się dużo nowego. <br />To wszystko co mogę powiedzieć na swoją obronę.Moja Kawiarenkahttps://www.blogger.com/profile/17591613164615499309noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7700201719860265341.post-8729877217115053102021-01-27T11:12:59.956+01:002021-01-27T11:12:59.956+01:00Kolejne danie do wypróbowania :) Ostatnio zbieram ...Kolejne danie do wypróbowania :) Ostatnio zbieram od gości wyłącznie wyrazy uznania, ale nie przypisuję ich sobie, tylko polecam blog, a goście odpowiadają: "No od razu widać, że to nie jakiś tam celebryta, któremu się wydaje, że umie gotować, a najprawdziwszy profesjonalista". <br />Faszerowane pigwy są doskonałe, a połówki ziemniaków zapiekane z warzywami i serem są hitem. Goście stale o nie proszą, smakują im i na ciepło, i na zimno. Nie zliczę, ile razy już je przyrządzałam.<br />Dziękuję, dziękuję, dziękuję :)ub.ghttps://www.blogger.com/profile/16654284018991521360noreply@blogger.com