Choć to są moje absolutnie pierwsze kroki w tworzeniu Mojej Kawiarenki, mam nadzieję, że na tym raczkowaniu się nie skończy.
Zamiary mam buńczuczne i jeżeli uda mi się pozyskać oczekiwaną pomoc, może w niedalekiej przyszłosci "MK" stanie się miejscem spotkań wielu sympatyków.
Tadeusz Gwiaździński
O kulinarnych rarytasach między Bałtykiem a Adriatykiem. Czasami na temat reszty świata też. Blog dla osób, którym gotowanie sprawia przyjemność.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Gruszka pod Gorgonzolą. Typowa przystawka w porze jesieni.
Słodka gruszka w połączeniu ze słonym smakiem pleśniowego sera Gorgonzola idealnie pasują ze sobą tworząc wspaniałe małe danie. Idealna atra...
-
Porady dla mających problemy z pieczeniem ciast drożdżowych. Kolejna powtórka na życzenie czytelniczek. Ostatnio była publikowana w połowie ...
-
Ze względu na białe mięso królik zaliczany jest do drobiu. Spotkałem się też z twierdzeniem, iż to dlatego, że dzieci wierzą w wielkanocnego...
-
- nie jeden smakosz marzy o tym aby móc choć raz skosztować tego „prawdziwego” tatara z koniny Tatar - potrawa podawana na zimno, ...
Miło Cię widzieć :) Będę z zainteresowaniem śledzić rozwój bloga i czekam na ciekawe przepisy.
OdpowiedzUsuńPozdrawiam
( Mała_Mi z cina)
Przepisy przepisami, ale i opowieści świetnie się czyta. Gdyby tak tylko jeszcze odrobinę większe litery były .........
OdpowiedzUsuńPozdrawiam serdecznie
Dopiero teraz natrafiłem na Pańskiego bloga. Czy Pan jest TYM Tadeuszem Gwiaździńskim z programu "Domowa Kawiarenka" emitowanym kiedyś na Polsacie?
OdpowiedzUsuńTak. Zgadza się :-)
Usuń