niedziela, 30 maja 2021

Młoda kapustka z suszonymi pomidorami

W kalendarzu wiosna a za oknami przedwiośnie. Co by podreperować poziom witamin proponuję lekkie i ciężko zdrowe danie bezmięsne.
 
Młoda kapustka od tygodni czeka na straganach. Pomidory też są. Jeśli nie z importu to ze szklarni. dlatego dla urozmaicenia do tego dania proponuję suszone
 
Jak w każdą niedzielę zapraszam na innego bloga - kulinarne perfidie 

Mam nadzieję, że wyszukiwarki w Polsce sobie z tym poradzą.

Tadeusz Gwiaździński

kulinarne perfidie

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Anonimowe i uszczypliwie sformułowane komentarze będą automatycznie usuwane. Niedopuszczalne są także treści zawierające otwartą lub ukrytą reklamę firm lub produktów.

Ossobuco. Okręt flagowy kuchni włoskiej. Przepis może się przyda na świąteczny stół?

Ossobuco* (8 porcji) Bardzo ważne jest właściwe dobranie wielkości formy! Mięso i warzywa mają możliwie bez reszty wypełnić całą jej  pojemn...